HTML

thebigtravel

Ausztrália, Új-Zéland, utazás, élmények.....

Archívum

2008.06.30. 02:16 Wolf,Blez,Jeremy

Első napok

Reggel elmentünk kocsikázni kicsit Sydneybe, szétnéztünk a kertvárosi részekben. Elég nyugisan éldegélnek itt, a belvárosban nem jellemző, de a kertvárosban már szép megtermett jószágok is vannak a kertekben. Sok a kétüléses pickup tuningverda, de a sebességet durván be kell tartani mindenhol, ezért nem értem minek vesznek ilyeneket. Nagyon sok lámpában van trafipax meg piroslámpa kamera, ha átmész már küldik is a csekket. A rendőrök pedig nem igazán viccelnek errefelé, megvesztegetés meg 100%ban lehetetlen. .... Meg lehet szokni.

Kertváros tuningverdával

Ők is itt laknak

Dél körül Sydney keleti részében voltunk, és lecsekkoltuk az egyik öbköt is. A víz mondhatni rohadt hideg, 16-17 fok, de a sziklaugrálást azért nem hagytuk ki. Kb. 8 m magas volt a szikla, nem olyan vészes. Majd keresünk magasabbat... :) A kilátás viszont felejthetetlen volt. 

Sziklaugrás Sydneyvel a háttérben

Du. átmentünk Sydney leghíresebb strandjára, azért ahhoz képest, hogy itt tél van, sok a szörfös. A part nem véletlenül híres, persze bementem a vízbe hullámúszni, és nem volt rossz. :) Aztán volt egy kis Barbecue parti ott lent mindenféle magyarokkal, akiket közben megismertünk, szóval vicces este volt, de azért a Jetleg este kilenckor ágyba taszított minket.

Bondi Beach

Hajrá Spanyolok.

 

Sok kép

http://www.indafoto.hu/thebigtravel

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://thebigtravel.blog.hu/api/trackback/id/tr28545417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása